06-52862479 info@katriendejong.nl

Samen je website bouwen en/of onderhouden.

Is het tijd om je dromen in de wereld te zetten?  

Of ben je toe aan een nieuwe website die je zelf kunt bewerken en onderhouden?

Dan kan ik je helpen! Op een snelle, praktische manier.

Voor wie:  

 • Je hebt mooie plannen voor je eigen bedrijf en wilt een website in je eigen stijl.
 • Je hebt zin om concreet aan het werk te gaan, dus niet meer denken maar doen.
 • Je bent bereid om twee dagen achter elkaar (16 uur) intensief te werken aan je bedrijf.
 • Je voelt dat het tijd is om je eigen richting te bepalen online. Op jouw manier met een website dit bij je past.
 • Je wilt leren hoe je zelf teksten kunt aanpassen, foto’s kunt plaatsen en hoe de basis van de site werkt.

Wat kan ik voor je betekenen?

 • We maken samen je website, in twee dagen tijd. Aan mijn keukentafel of op een door jouw gewenste locatie.
 • Vooraf krijg je een worksheet met actie punten die je moet ondernemen zodat we klaar zijn om aan het werk te gaan als we afspreken.
 • Geen bullshit, gewoon lekker samen aan het werk. Verwacht een schopje onder je kont. Als je met mij gaat samenwerken ga je aan.
 • Na twee dagen is jouw hele website online. Je weet hoe je foto’s en teksten kunt wijzigen en hoe je nieuwe pagina’s en blogposts kunt maken.
 • Je krijgt het Divi Theme van me. Een WordPress theme waarmee je heel veel zelf mee kunt bepalen en ook mee kunt doorgroeien naar eventueel een webshop.
 • Ik installeer de plugins die je nodig hebt voor je vindbaarheid en de analyse van je bezoekers.
 • Ik help je met het instellen van Mailchimp en zorg ervoor dat mensen zich via je site kunnen aanmelden voor je nieuwsbrief.
 • Na afloop krijg je toegang tot alle video’s (in het Engels) behorende bij het Divi theme dus kun je rustig nog eea. nakijken.
 • Tijdens onze werkdagen gaan we tussendoor lekker naar buiten.  

Waarom zou je dat met mij doen? 

Naast dat ik graag buiten in de natuur rondzwerf als Outdoor Life Coach ben ik ook handig met het maken van websites, content, social media posts, etc. Het gaat me makkelijk af en ik gun het jou dat ook jij een website krijgt die bij je past. Ik heb inmiddels ruim vijftien jaar ervaring met het onderhouden en maken van mijn eigen sites en heb ook vele anderen mogen helpen. Ik ben een coach met een marketing achtergrond en die combinatie kan ik hier ten volste bij gebruiken

Klinkt goed, wat kost dat?   

995,00 euro.   

Dit is inclusief: 

 • Divi Theme (waarde 249 dollar).
 • Twee dagen individuele begeleiding inclusief twee uur Outdoor Life Coaching.
 • Worksheets om in te vullen voor onze afspraak, zodat je goed bent voorbereid.
 • Na afloop toegang tot video’s (in het Engels) met uitleg over alle modules, zodat je het rustig kunt nakijken.
 • Een uur online coaching twee weken na het bouwen van je site. Je kunt dan al je eventuele vragen nog stellen.

Wat komt er nog bij? 

 • Eventueel betaalde plugins (niet nodig voor een site als bijvoorbeeld de mijne).
 • Mijn vervoers- en verblijfskosten als je het fijn vindt dat ik bij jou kom. 

Je bent van harte welkom aan mijn keukentafel en als je wilt kan ik je helpen met advies waar je hier in de buurt kunt overnachten. Dan maak je er gewoon een werkretraite van.

Onderhoud

Wil je dat ik je na het maken van je site nog verder help? Of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het onderhoud van je bestaande site. Dat kan ook! Voor €50,00 per uur help ik je met je online klussen, zodat jij de andere dingen kunt doen waar je goed in bent.

Online cursus maken 

Heb je plannen voor het maken van een online cursus? Weet je niet waar te beginnen en hoe je het aan moet pakken? Dan kan ik je op weg helpen. Samen maken we een plan en ik leg je alle mogelijkheden uit. Dus als het tijd is om jouw droom in de wereld te zetten, laat het me weten!

Wat denk je ervan? Voel je ja? Heb je zin om te knallen samen met mij? Zodat jij ook online je eigen richting kunt bepalen?  

Neem dan snel contact met me op voor een gratis intakegesprek. Kunnen we kijken of we een match zijn en krijg je direct actiepunten waar je mee aan de slag kunt.  

“Katrien merkte een tijdje geleden zo tussen neus en lippen op dat mijn website wel es opgepimpt mocht worden. Ja, dat wist ik ook wel, maar hoe en wat? Daar wist zij wel raad mee. In een mum van tijd had ze een opzet gemaakt. Helder, kleurrijk en overzichtelijk. Als bij Katrien de energie aangaat dan wordt dat meteen omgezet in een handeling en voordat je er erg in hebt is je website opgepimpt. Ze beantwoordt al je vragen en helpt je je eigen weg te vinden in de ins en outs van het gebruik van je website. En dat alles met een zeer aanstekelijke spirit!
Surrenda Kuut

Hooptegeven

WhatsApp chat