Walk of Wisdom

Heb je behoefte aan een dosis magic? Nieuwe inzichten vanuit de natuur? Contact met je eigen diepste wijsheid?

Tijdens de Walk of Wisdom breng ik je in contact met diepe natuurwijsheid. En hiermee de wijsheid in jezelf. We werken in het moment, gebruiken de symboliek van alles wat we zien, voelen en horen. Ik leer je luisteren naar de natuur en naar je eigen lijf. Het volgen van je eigen nieuwsgierigheid en voelen waar je dat brengt. Het ontdekken van blokkades en ervaren hoe je lijf daar op reageert en mee omgaat. Afstemmen op je gevoel en intuitie en ontdekken wat er dan ontstaat.

De natuur als je speelveld. Ik laat je zien hoe het werkt én hoe jij dit zelf kunt doen tijdens je volgende wandeling!

Hoe werkt het? 

Je laat me weten dat je belangstelling hebt en samen prikken we een datum. We ontmoeten elkaar buiten in de natuur op een vooraf afgesproken plek in Zuidwest Drenthe en gaan drie uur samen op pad. Soms lopen we ver, soms hebben we maar een hele kleine afstand nodig. We laten ons leiden door wat we tegenkomen en de trailmagic onderweg. Dus we lopen route die vooraf is bedacht. 

Tijdens de Walk of Wisdom begeleid ik je al wandelend buiten in de natuur. Ik loop naast je. Als gids, als ruimtehouder. Alles mag er zijn en alles om ons heen doet mee. 

Praktische informatie: 

Prijs Walk of Wisdom:

€245,00 BTW vrij.  


Inclusief:

  • Drie uur zwerven door de natuur
  • Individuele begeleiding
  • Warme thee voor onderweg

Wist je dat? 

  • het vaak mogelijk is deze wandelingen te bekostigen uit het persoonlijke budget van je werkgever? Als loopbaanontwikkeling of burn-out preventie?
  • en als ondernemer kun je uiteraard de kosten zakelijk aftrekken. 

 

Wil je mee? Volg dan de onderstaande link en vul bij het betaalformulier het juiste bedrag in (€245,00). En bij opmerkingen je naam, e-mailadres en voorkeursdatum. Je hoort dan zo snel mogelijk van me. 

Heb je vragen? Mail of bel me: 06-52862479 | info@katriendejong.nl

 

Ik zou iedereen aanraden om voor coaching in de natuur te gaan. En dan vooral om dat bij Katrien te doen. Ik vond het heerlijk om even uit de stad te zijn en de stilte op te zoeken in Drenthe. Je rijdt letterlijk een eind(-je) weg en kunt daardoor even uitblazen voordat je in gesprek gaat met Katrien. Dit is al een investering op zich, omdat het reizen je de tijd geeft om rustig na te denken over wat je  precies wilt bereiken met de coaching en ook om de drukte van de afgelopen weken opzij te zetten en helemaal ontspannen het gesprek te beginnen. Ook na het gesprek is het heel fijn om nog tijd voor jezelf te hebben. Even lekker ergens iets eten en het gesprek nog eens door je heen laten gaan.

Ik vind Katrien een hele fijne persoonlijkheid. Zij luistert goed naar waar je aan wilt werken en met het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen in de natuur, bereik je wat je wilt bereiken. Na drie gesprekken is mijn situatie helderder geworden en heb ik knopen doorgehakt. Had ik dit in mijn eentje gedaan, dan had dit alles véél langer geduurd. Nu kan ik verder.” (Olga, Amsterdam,).

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven haha.” Jan, Enschede.

Gedicht geschreven direct na de wandeling.

Bestemming
Wat is de zin, wat is de zin van mijn bestaan?
Ik zit erin, ik zit erin, maar welke kant op gaan?
Links, of rechts, of toch rechtdoor,
naar achter of naar voor?

Ik haal diep adem en ontspan,
en dan, en dan, en dan……
Dan luister ik naar m’n gevoel, het bonzen van m’n hart
En start

Tís net het spel van warm en koud
De richting kiezen, goed of fout?
Even checken, even terug
Ik neem de tijd, ga niet te vlug

En als ik het geluid steeds volg,
van’t kloppen van mijn hart
Dan komt de stroom, dan komt de koers
Hoef ik niet terug naar start

Dan wordt ik wie ik worden mag
Die ik ten diepste ken
Waaraan alles al ten grondslag lag
Diegene die ik ben

Elma

De wandeling met Katrien was voor mij een bijzondere maar vooral ”natuurlijke” ervaring. Katrien bood mij een luisterend oor, maar nog belangrijker: liet mij contact maken met mijn ”innerlijke” ik. Door mijn zintuigen te prikkelen, zien, horen en voelen was de wandeling voor mij niet alleen een moment van bezinning, maar ook een moment van verwondering en bewondering. Katrien sloot daar heel mooi op aan door haar manier van vragen stellen, samen de stilte op te zoeken, maar ook door de natuur te gebruiken als metafoor. ” Huib

Waarom ga je met mij op avontuur?

Met wie ga je op pad? 

Ik ben een buitenmens en heb de afgelopen tien jaar de belangrijkste keuzes van mijn leven gemaakt in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. Met ruime ervaring als reisbegeleider, reisorganisator en buitencoach.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik laat je de kracht en wijsheid van de natuur ervaren zodat jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is alláng aanwezig in jou. Ze wil aangewakkerd en herinnerd worden, zodat jij je leven gaat leven zoals het bedoeld is voor jou. Zodat jij ontdek wat er ook alweer belangrijk voor je was. Dit is ook míjn reis en ik maak ‘m nu met liefde samen met jou!

Natuurlijk wil je weten met wie je in zee gaat. Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien al buitencoach en organisator van bezinningsreizen en wandeltochten. Ik heb tien jaar gewoond en gewerkt in Ecuador als reisbegeleider, reisorganisator & hostel eigenaar. Ik heb een bak aan mensenkennis en levenservaring en veel kennis op gedaan van verschillende stromingen zoals: sjamanisme, zijnsoriëntatie, mindfulness, Human Design en voice dialogue. Ik werk graag met een lach, soms een tikje confronterend. 

Als je met mij mee naar buiten gaat dan hoef jij alleen maar je rugzak in te pakken. Ik zorg voor de rest. Kom je mee op avontuur? 

De reis begint natuurlijk met een kennismaking, dus je bent van harte welkom om contact met me op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. 

 

Katrien de Jong - Bezinningsreizen Ecuador