06-52862479 info@katriendejong.nl

Walk of Wisdom

Heb je behoefte aan een dosis magic? Nieuwe inzichten vanuit de natuur? Contact met je eigen diepste wijsheid?

Tijdens de Walk of Wisdom breng ik je in contact met diepe natuurwijsheid. En hiermee de wijsheid in jezelf. We werken in het moment, gebruiken de symboliek van alles wat we zien, voelen en horen. Ik leer je luisteren naar de natuur en naar je eigen lijf. Het volgen van je eigen nieuwsgierigheid en voelen waar je dat brengt. Het ontdekken van blokkades en ervaren hoe je lijf daar op reageert en mee omgaat. Afstemmen op je gevoel en intuitie en ontdekken wat er dan ontstaat.

De natuur als je speelveld. Ik laat je zien hoe het werkt én hoe jij dit zelf kunt doen tijdens je volgende wandeling!

Hoe werkt het? 

Je laat me weten dat je belangstelling hebt en samen prikken we een datum. We ontmoeten elkaar buiten in de natuur op een vooraf afgesproken plek in Zuidwest Drenthe en gaan drie uur samen op pad. Soms lopen we ver, soms hebben we maar een hele kleine afstand nodig. We laten ons leiden door wat we tegenkomen en de trailmagic onderweg. Dus we lopen route die vooraf is bedacht. 

Tijdens de Walk of Wisdom begeleid ik je al wandelend buiten in de natuur. Ik loop naast je. Als gids, als ruimtehouder. Alles mag er zijn en alles om ons heen doet mee. 

Praktische informatie: 

Prijs Walk of Wisdom:

€180,00 BTW vrij.  


Inclusief:

  • Twee uur zwerven door de natuur
  • Individuele begeleiding
  • Warme thee voor onderweg

Wist je dat? 

  • het vaak mogelijk is deze wandelingen te bekostigen uit het persoonlijke budget van je werkgever? Als loopbaanontwikkeling of burn-out preventie?
  • en als ondernemer kun je uiteraard de kosten zakelijk aftrekken. 

 

Wil je mee? Volg dan de onderstaande link en vul bij het betaalformulier het juiste bedrag in (€245,00). En bij opmerkingen je naam, e-mailadres en voorkeursdatum. Je hoort dan zo snel mogelijk van me. 

Heb je vragen? Mail of bel me: 06-52862479 | info@katriendejong.nl

 

Ik zou iedereen aanraden om voor coaching in de natuur te gaan. En dan vooral om dat bij Katrien te doen. Ik vond het heerlijk om even uit de stad te zijn en de stilte op te zoeken in Drenthe. Je rijdt letterlijk een eind(-je) weg en kunt daardoor even uitblazen voordat je in gesprek gaat met Katrien. Dit is al een investering op zich, omdat het reizen je de tijd geeft om rustig na te denken over wat je  precies wilt bereiken met de coaching en ook om de drukte van de afgelopen weken opzij te zetten en helemaal ontspannen het gesprek te beginnen. Ook na het gesprek is het heel fijn om nog tijd voor jezelf te hebben. Even lekker ergens iets eten en het gesprek nog eens door je heen laten gaan.

Ik vind Katrien een hele fijne persoonlijkheid. Zij luistert goed naar waar je aan wilt werken en met het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen in de natuur, bereik je wat je wilt bereiken. Na drie gesprekken is mijn situatie helderder geworden en heb ik knopen doorgehakt. Had ik dit in mijn eentje gedaan, dan had dit alles véél langer geduurd. Nu kan ik verder.” (Olga, Amsterdam,).

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven haha.” Jan, Enschede.

Gedicht geschreven direct na de wandeling.

Bestemming
Wat is de zin, wat is de zin van mijn bestaan?
Ik zit erin, ik zit erin, maar welke kant op gaan?
Links, of rechts, of toch rechtdoor,
naar achter of naar voor?

Ik haal diep adem en ontspan,
en dan, en dan, en dan……
Dan luister ik naar m’n gevoel, het bonzen van m’n hart
En start

Tís net het spel van warm en koud
De richting kiezen, goed of fout?
Even checken, even terug
Ik neem de tijd, ga niet te vlug

En als ik het geluid steeds volg,
van’t kloppen van mijn hart
Dan komt de stroom, dan komt de koers
Hoef ik niet terug naar start

Dan wordt ik wie ik worden mag
Die ik ten diepste ken
Waaraan alles al ten grondslag lag
Diegene die ik ben

Elma

De wandeling met Katrien was voor mij een bijzondere maar vooral ”natuurlijke” ervaring. Katrien bood mij een luisterend oor, maar nog belangrijker: liet mij contact maken met mijn ”innerlijke” ik. Door mijn zintuigen te prikkelen, zien, horen en voelen was de wandeling voor mij niet alleen een moment van bezinning, maar ook een moment van verwondering en bewondering. Katrien sloot daar heel mooi op aan door haar manier van vragen stellen, samen de stilte op te zoeken, maar ook door de natuur te gebruiken als metafoor. ” Huib

Waarom ga je met mij op avontuur?

Met wie ga je op pad?

Ik ben een buitenmens met ruim zeven jaar ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaag komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren. Zodat  jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt onder oude overtuigingen, oude pijn en angst. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer  jij je leven kunt gaat leven zoals het bedoeld is voor jou. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is, voor mij, jouw oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, onderstroom, etc. Het voelt open en vrij." Sylvia

"Ik vond jouw begeleiding heel prettig. Je maakt jezelf deels onderdeel van de groep, maar je blijft er ook een stukje uit. Ik vond dat je hele goede oefeningen toepaste en ik vond je een hele prettige, veilige en open houding hebben tijdens de 1 op 1 gesprekken. Niks belerends of adviserend, nee, je zette echt mijzelf aan het werk, denken en voelen om tot mijn inzichten te komen.” Cindy

"Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven voor iedereen." Willemieke

"Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien is aanwezig. Ze sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen. Alles, werkelijk alles wát ze zei had zin, hielp me om de weg naar binnen te vinden." Tineke

Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien als coach in de natuur en als organisator van bezinningsreizen en wandeltochten. Ik heb tien jaar gewoond en gewerkt in Ecuador als reisbegeleider, reisorganisator & hostel eigenaar. Wandelen en lange trektochten maken zijn mijn passie en de afgelopen jaren heb ik in Europa met zoon en lief diverse tochten gelopen in Ierland, Duitsland, Noorwegen en Zweden in combinatie met wildkamperen. 

Ons avontuur begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek.

Katrien de Jong - Bezinningsreizen Ecuador