06-52862479 info@katriendejong.nl

Katrien de Jong

Wie ben ik?

 

* Coach/Begeleider buiten in de natuur. Voor mensen die graag zelf weer de leiding willen nemen over hun leven. En willen gaan voor hun dromen en verlangens. Voor jou als je voelt dat het tijd is om je leven anders vorm te geven, op een manier die past bij je gevoel, bij je hart.

* Reiziger en wandelaar. Lang woonde ik in het buitenland, middenin de bergen van Ecuador. Het reizen en wandelen in de natuur zal altijd blijven trekken. Vandaar dat ik een paar keer per jaar mooie bezinningsreizen naar Ecuador organiseer in kleine groepen en ook in Nederland zoveel mogelijk buiten ben.

Katrien de Jong
Katrien de Jong
Katrien de Jong

Na 10 jaar wonen en werken in Ecuador ben ik inmiddels vier jaar terug in Nederland. Veel dromen waargemaakt als reisbegeleidster, hostel eigenaar en manager midden in de Andes, organisator van wandeltochten en mooie reizen. En toch gedurende de jaren daar en de wendingen en gebeurtenissen in mijn leven kwam de tijd om terug te gaan naar Nederland.

Gedurende mijn leven heb ik aardig wat grote keuzes gemaakt. Soms hele fijne om mijn dromen te waarmaken, het starten van een hostel midden in de Andes, of het beginnen van mijn werk als Outdoor Life Coach. Ook hele moeilijke, het verbreken van een lange relatie, mijn kind meenemen naar de andere kant van de wereld, het loslaten van werksituaties.

Ik weet hoe het is om te kiezen uit stabiliteit en zekerheid of voor avontuur en spanning. Om te kiezen voor je relatie of toch je eigen padOndernemerschap of toch een vaste baan? Ik heb zeker ook rondjes gemaakt rondom vele rotondes en weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste afslag te kiezen.

Als werkende moeder weet ik ook hoe lastig hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te hebben. Tijd die je hard nodig hebt om te kunnen kijken naar je leven, te reflecteren op hoe het gaat en waar je naar toe werkt. Ik snap hoe het is om moeilijke keuzes te maken, weet hoe lastig het is om écht los te latengeduldig zijn is soms archhhhh frusterend. Inmiddels merk ik dat niet-kiezen ook een hele mooie keuze is. En hoeveel vrijheid dit geeft.

De afgelopen jaren heb ik zelf deelgenomen aan vele workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan o.a. workshops op het gebied van Mindfulness, Opstellingen, Deep Democracy, Zijnsoriëntatie, Voice Dialogue, Lichaamswerk, Bio-energetica, Loslaten, Human Design, Zweethut en Ayahuasca ceremonies.  Hiernaast heb ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach afgerond.

Dit alles heeft me gebracht tot het doen wat ik op dit moment het liefst doe: het begeleiden van individuele trajecten buiten in de natuur en het organiseren van bezinningsreizen.

Voel je herkenning, iets borrelen na het lezen van mijn site?

Pin It on Pinterest

Share This