Outdoor Life Coaching

Als Outdoor Life Coach vind je me in de natuur van Drenthe. In de ruimte van de natuur, weg van je dagelijkse situatie kom je tot rust. En kun je stil zijn. Zo schep je ruimte om te kunnen kijken en luisteren naar jezelf.

Samen onderzoeken we welke overtuigingen je beïnvloeden op dit moment in je leven. En kun jij ervaren dat je meer bent dan alleen je gedachten en gevoelens. Zodat je weer verbinding met jezelf, de natuur en andere mensen om je heen.

Laat mij je helpen naar rust en ruimte buiten in de natuur, zodat jij ontspannen, zekerder en vanuit vertrouwen door het leven gaat! 

Wat zijn de mogelijkheden van Outdoor Life Coaching?

Waarom mij als je coach?

Na 10 jaar wonen en werken in Ecuador ben ik eind 2012  teruggekomen naar Nederland. Ik kan zeggen dat ik de afgelopen jaren mijn dromen en hart heb gevolgd. Veel gereisd, de wereld aan mijn voeten.

Katrien de Jong - Outdoor Life Coach

Sinds we terug zijn ben ik in Nederland bezig met een nieuw avontuur. Gewoon, fijn hier in Nederland, in een dorpje in Drenthe. Gedurende mijn leven heb ik grote keuzes gemaakt. Ik weet hoe het is om te kiezen uit stabiliteit en zekerheid of voor avontuur en spanning. Om te kiezen voor je relatie of toch je eigen pad. Ondernemerschap of toch een vaste baan.

Als werkende moeder weet ik ook hoe moeilijk het is om balans in je drukke leven te brengen en hoe belangrijk het is om tijd en ruimte voor jezelf te hebben. Tijd die je hard nodig hebt om te kunnen kijken naar je leven, te reflecteren op hoe het gaat en waar je naar toe werkt.

Daarnaast sta ik stevig in mijn schoenen, ben loyaal, betrouwbaar en integer. Mijn coaching stijl is niet te lief en een tikje confronterend met humor. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen. In plaats daarvan begeleid ik je via verschillende methodes, zelf de antwoorden te vinden op je vragen.

De afgelopen jaren heb ik vele workshops en trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En daarbij ook de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach afgerond. Vanuit mijn eigen levenservaring, mijn liefde voor de natuur en het coachen ben ik begonnen als Outdoor Life Coach.

Laat mij een tijdje meelopen op je pad, zodat ik je kan helpen vanuit flow, de leiding te nemen over je leven! 

“Bijzonder hoe de natuur een metafoor kan zijn voor mijn eigen leven en me helpt meer inzicht krijgen in mijn manier van doen. Ik vond het erg plezierig om bewuster te worden van wat ik eigenlijk wil en waar ik tegen aanloop; wat me belemmert mijn hart te volgen. ” Marije

Groningen

“Door het bewust bezig zijn met jezelf ben ik een pro actievere weg ingeslagen waarbij ik geloof heb in de doelen die zijn gesteld. Ik heb tijdens de afgelopen periode een groei doorgemaakt in het hervinden van mezelf.” Daan

Leeuwarden

“Ik vond het een bijzondere ervaring om deze life coaching in de natuur en buitenlucht te doen. Wat me het meest is bijgebleven is dat ik mezelf niet altijd naar beneden hoef te halen en ervan uit mag gaan dat ik nuttig en nodig ben.” Nienke

Overijssel

Pin It on Pinterest

Share This