06-52862479 info@katriendejong.nl

Outdoor Coaching Trajecten

Outdoor Life Coaching

We kennen allemaal momenten in het leven dat het even niet loopt zoals we willen.  Tijden van verdriet of met veel druk. Tijden met behoefte aan meer ruimte voor jezelf. Tijden dat je even niet meer weet wat je wilt, of welke kant je op wilt.

Of het kan zijn dat je merkt dat het tijd is om je eigen weg te gaan volgen en je eigen dromen waar te maken en dat er van alles in de weg zit waardoor je dat niet doet.

Outdoor Life Coaching is een bijzondere vorm van begeleiding waarmee je je innerlijke wereld kunt verbinden met de wereld om je heen. Deze verbinding maakt, dat vastgeroeste denkpatronen en emoties door beeldspraken van de natuur worden los geweekt.

Daardoor ontstaat ruimte voor nieuw denken. Ruimte voor positiviteit. Door Outdoor Life Coaching ervaar je weer wie je bent, daardoor kom je thuis. Thuis in jezelf en in de natuur, even weg van de razende wereld om je heen.

Hierdoor kun je weer bewuste keuzes maken vanuit jezelf. Leven vanuit vertrouwen in plaats van angst. Ervaren dat kwetsbaarheid ook heel krachtig kan zijn. En verbinding voelen met jezelf, de mensen om je heen en de natuur.

Hoe kan ik je daarmee helpen:

In de natuur van Drenthe begeleid ik individuele ontdekkingstochten. Ook wel genoemd een Outdoor coaching traject. Tijdens een traject begeleid ik je al wandelend buiten in de natuur. Ik loop naast je.  Een tijdje loop ik met je mee zodat jij kunt zien waar de twijfels in je hoofd vandaan komen, ontdekt dat jij je helemaal niet hoeft te bewijzen en kunt loslaten wat niet goed voor je is.

Hoe ziet een coaching traject eruit:

De trajecten zijn buiten in de natuur van Drenthe. We gaan samen vier keer keer twee uur het bos in. Een ochtend of middag. Op deze manier kom je écht even weg van je dagelijkse situatie.  We hebben tijd voor stilte, ruimte en geen haast!

Woon je niet in Drenthe? Dan is het juist ook een goed idee. Veel van de mensen met wie ik samenwerk komen van verder weg.  De reistijd geeft je extra tijd voor reflectie, je bent écht even helemaal weg van je dagelijkse situatie. En het is een mooie gelegenheid om er een dag voor jezelf van te maken. Ergens lekker te lunchen of combineren met een nachtje in een B&B.

Praktische informatie:

Prijs:  in overleg en in afstemming op jou persoonlijke situatie. 

De trajecten bestaan over het algemeen uit 4 x 2 uur individuele coaching buiten in de natuur, tussentijdse ondersteuning waar nodig, thee/koffie en lekkers voor onderweg.

Hoe werkt het:

Je laat me weten dat je interesse hebt in een traject en we plannen we een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek. Besluit je je hierna aan te melden dan krijg je van mij een intake formulier, onze overeenkomst en de factuur toegestuurd. Vervolgens plannen we samen de datum en lokatie van onze eerst wandeling.

Wist je dat?

  • het vaak mogelijk is deze trajecten te bekostigen uit het persoonlijke budget van je werkgever? Als loopbaanontwikkeling of burn-out preventie?
  • en als ondernemer kun je uiteraard de kosten zakelijk gebruiken en de BTW aftrekken.

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven haha.” Jan, Enschede.

Met wie ga je op pad?

Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als begeleider in de natuur houd ik van humor, ben ik helder en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

Ik beloof je dat je na een dag buiten met mij ontspannen, zekerder en met een heldere, frisse blik weer naar huis gaat! Laat mij je helpen te luisteren naar je eigen ja's én nee's en vanuit daar keuzes te maken. Ga je mee op avontuur? 

Pin It on Pinterest

Share This