Katrien de Jong - NS Wandeltochten

NS Wandelroutes 2017

 

In 2017 wil ik graag meer wandelen en meer van Nederland zien. Want ons eigen land is ook heel erg mooi! Dit wil ik gaan doen door het wandelen van verschillende NS wandelroutes. En jij kunt mee!

Elke derde donderdag van de maand staat er een nieuwe route op de planning. Tijdens deze dagen genieten we van de Nederlandse natuur en kun jij kennis maken met mij en Outdoor Life Coaching. Ook kun je deze dagen vragen stellen over trajecten en de verschillende reizen die er op het programma staan voor 2015.

We beginnen de wandeling allemaal met een persoonlijke intentie en laten ons onderweg inspireren door de natuur en de stilte. Dit door middel van verschillende oefeningen die we tijdens de wandelingen kunnen doen. Er is geen minimum aantal deelnemers, dus het kan zijn dat je een individuele coaching dag hebt of we zijn met een kleine groep.

Praktische informatie:

Prijs: €50,00 euro. Voor particulieren incl. BTW, voor ondernemers ex BTW.
Mocht je dit momenteel niet kunnen bijdragen laat het me dan weten, dan kijken we wat de opties zijn.
Als je na deze wandeldag besluit mee te gaan op reis naar Ecuador of een coaching traject te starten dan ontvang je dit bedrag als korting.

Zorg verder voor goede wandelkleding en schoenen, afgestemd op het weer. We gaan onderweg eten, dus neem ook je eigen lunchpakket mee. De NS wandelingen zijn vaak rondwandelingen die starten op het ene station en eindigen op een ander station, houd hier dus rekening mee qua vervoer.

Een paar dagen voor de wandeldag ontvang je per mail de tijd en lokatie.

Data:

18 mei: Drentsche A, startpunt Assen
15 juni: Wolfhezer Heide, startpunt Arnhem

Kom ook mee naar buiten voor rust, stilte en inspiratie uit de natuur!

Katrien de Jong - Outdoor Intensive

“Heerlijk deze lange wandeldag! Ik heb genoten van het buiten zijn, de wind in mijn gezicht. En nieuwe inspiratie opgedaan over een werkkwestie waar ik mee rondliep. We waren vandaag met een kleine groep van vier mensen en het was ook erg mooi om elkaar ervaringen te delen. Mooie oefeningen in de natuur en ook hebben we veel gelachen!”

Maartje

Amsterdam

Pin It on Pinterest

Share This