06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong - NS Wandeltochten

NS Wandelroutes

 

Als natuurcoach houd ik natuurlijk zelf ook heel veel van wandelen en ontdek ik graag meer van ons eigen land. Vandaar dat ik een aantal keer per jaar een NS wandelroute loop en jij kunt met me mee!

Deze wandeltochten zijn niet alleen mooi qua natuur maar tijdens het wandelen werken we met een persoonlijk intentie. Iedere deelnemer neemt een vraag mee die die op dat moment speelt in zijn of haar leven. We maken gebruik van de stilte van de natuur, maken verbinding door middel van onze zintuigen, doen oefeningen in tweetallen, door te delen en rituelen te doen. Afhankelijk van de groepsgrootte is er ook ruimte voor individuele begeleiding.

Je kunt een dag als deze zien als een kennismaking met natuur/wandel coaching en met mij en mijn manier van werken. En hiernaast is het een dag om verbinding te maken met jezelf en de natuur de om je heen. Een dagje uit de ratrace van het dagelijks leven.

Het gaat om ontspanning, tijd nemen voor jezelf en je laten inspireren door de natuur om je heen. Thuiskomen bij jezelf dus en dat buiten. Ook zeer geschikt als je eerder met me mee bent geweest en graag weer even een dag wilt meelopen.

Ik beloof je een inspirerende dag waar we in alle openheid gaan ontdekken hoe de natuur en de omgeving ons kunnen helpen met het thuiskomen in onszelf.

De eerstkomende NS wandeling staat gepland voor donderdag 23 november 2017, vertrek vanaf station Nijverdal.

 

  • Prijs: €50,00
  • Er is geen minimum aantal deelnemers, dus het kan zijn dat je een individuele coaching dag hebt of we zijn met een kleine groep.
  • Als je na deze wandeldag besluit mee te gaan op reis naar Ecuador of een coaching traject te starten dan ontvang je dit bedrag als korting.
  • Zorg verder voor goede wandelkleding en schoenen, afgestemd op het weer. We gaan onderweg eten, dus neem ook je eigen lunchpakket mee.
  • De NS wandelingen zijn vaak rondwandelingen die starten op het ene station en eindigen op een ander station, houd hier dus rekening mee qua vervoer.
  • Een paar dagen voor de wandeldag ontvang je per mail de tijd en lokatie.
Katrien de Jong - Outdoor Intensive

“Heerlijk deze lange wandeldag! Ik heb genoten van het buiten zijn, de wind in mijn gezicht. En nieuwe inspiratie opgedaan over een werkkwestie waar ik mee rondliep. We waren vandaag met een kleine groep van vier mensen en het was ook erg mooi om elkaar ervaringen te delen. Mooie oefeningen in de natuur en ook hebben we veel gelachen!”

Maartje

Amsterdam

Pin It on Pinterest

Share This