06-52862479 info@katriendejong.nl
Into the wild - Katrien de Jong

Jaaaa! Dit staat al héél lang op jouw lijstje maar alleen gaan is toch een dingetje. Deze expeditie is jouw kans om 2 dagen volledig op te gaan in de natuur. Rugzak op en lopen maar. Je neemt zelf een tentje en slaapspullen mee (wij hebben tips en leen-items).

Je gaat mee als je:

 • Verlangt naar een reset in deze pittige tijden.
 • Met vragen rondloopt waar je met je hoofd niet uitkomt.
 • Voor een uitdaging staat die ruimte nodig heeft (of jij hebt gewoon ruimte nodig!)
 • Een stoere vrouw bent die niet schroomt om buiten te plassen;)
 • Affiniteit hebt met de natuur, zuinig op haar bent en graag van haar wilt leren.

Ik organiseer deze expedities samen met Alies Dorgelo, buitenvrouw en innervoice coach.  Samen laven wij ons geregeld aan de natuur, ervaren keer op keer hoe krachtig het is om stil te staan en zo antwoorden te vinden die je met je hoofd niet kunt bedenken. Vanwege de huidige corona omstandigheden kan het zijn dat we met kleinere groepen op pad gaan. Dit is afhankelijk van de regels op dat moment. In ieder geval staat één van ons als gids/coach/ruimtehouder voor je klaar. Een goed gesprek, een kleine oefening. We vullen niks in maar het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ik kan me voorstellen dat je me eerste wilt spreken voordat je boekt. Bel gerust, ik beantwoord met liefde al je vragen!

Katrien: 06 52 86 24 79 

Praktische informatie:

 • Data: 17 en 18 april 2021.
 • Prijs: €302,50 incl. BTW. Inclusief accommodatie / koffie en thee bij begin  / begeleiding onderweg van Katrien.
 • Start om 09:30 met koffie en thee nabij Havelte.
 • We lopen per dag ongeveer 20-22 kilometer en hebben geen haast! Klinkt misschien als veel, maar is voor iedereen met een normale conditie prima te doen. Je lijf voelen aan het eind van de dag is part of the deal :).
 • Bagage draag je zelf. Gaat dit vanwege fysieke redenen niet, dan kunnen we regelen dat de zware spullen gebracht worden.
 • In november kan het fris zijn ’s nachts dus zorg voor volgende warme spullen.
 • Wil je iets lenen, zoals een tentje, neem dan even contact met me op.
 • Eten neem je zelf mee; 2x lunch, 1x ontbijt en 1x avondeten (we mailen je tips en je mag altijd bellen).
 • We kamperen in de prachtige achtertuin bij Mieke. Hier is het basic. Koude buitendouche, klein composttoilet buiten en wasbakje met koud water. Wel met kampvuur en tussen de appelbomen.
 • De wandelingen zijn grotendeels onverhard maar op beide dagen zit er ook een stuk bij langs kleine weggetjes. Op deze manier koppelen we de natuurgebieden.
 • Vanwege de huidige corona omstandigheden zijn we met een kleine groep, van maximaal drie deelnemers en één begeleider. Een week voor vertrek sluit de inschrijving. Er vanuitgaande dat we in die week allemaal geen symptomen hebben kunnen we veilig met elkaar op pad. Het idee is dat ieder slaapt in haar eigen tent. Mocht het zo zijn dat je vanwege symptomen of quarantiane niet mee kunt dan kun je zonder kosten annuleren. Ook als ik vanwege dezelfde omstandigheden niet meekan krijg je de betaling terug gestort.

” De expeditie heeft mij weer laten voelen waar het leven voor mij over gaat, en heeft mij laten voelen dat ik leef. Het was eenvoud, licht, plezier, spelen, mooie gesprekken, kracht, vuur, energie, natuur, aarde, vrijheid, verbondenheid, warmte, en dat allemaal in 31 uur. Trail magic, supergaaf!

Het was heel fijn om met 5 gelijkgestemde vrouwen op pad te zijn. Ik had altijd een beetje een aversie tegen zo’n ‘wijvenclubje’, maar het was zo anders, zo fijn. Ik heb jullie begeleiding als heel natuurlijk en prettig ervaren.

Jullie zijn allebei krachtige stoere vrouwen, en tegelijkertijd heel mooi, warm en kwetsbaar. Maar jullie brengen ook allebei iets anders. Katrien, je weet dat ik heel graag met jou op pad ben. Je duidelijkheid, soms een beetje confronterend (heb ik soms nodig;-)), je warmte, je enorme liefde voor de natuur en het lopen, en hoe jij mij altijd weer bij mijzelf weet te brengen. Superfijn! En Alies, jij raakt in mij iets ondeugends, iets speels, iets wat wil gaan en iets wat ontzettend vrij voelt. Ik typ het nu in en ik voel het meteen.”

Sylvia