06-52862479 info@katriendejong.nl
Into the Wild - Schiermonnikoog - Katrien de Jong

Yes, we gaan naar Schiermonnikoog!

Deze expeditie is jouw kans om 3 dagen volledig op te gaan in de natuur van Schier. We gaan drie dagen struinen en zwerven over het mooiste eiland van Nederland. We slapen op de camping. Geen moeilijk gedoe. Voor wel kop in de wind, mooie gesprekken, hoofd leegmaken en zijn met wat er is en ontstaat. En ruimte, heel veel ruimte. Voor jou! 

Je gaat mee als je:

 • Verlangt naar een reset in deze pittige tijden.
 • Met vragen rondloopt waar je met je hoofd niet uitkomt.
 • Voor een uitdaging staat die ruimte nodig heeft (of jij hebt gewoon ruimte nodig!)
 • Een stoerderd bent, geen gemiep, gewoon buiten plassen.  
 • Affiniteit hebt met de natuur, zuinig op haar bent en graag van haar wilt leren.

Wat gaan we doen?

Drie dagen lopen door de prachtige natuur van Schiermonnikoog. Kamperen op de camping, back to basic. Potje koken op de gasbrander. Hele dag buiten struinen en als je durft in je nakie in de koude zee springen. Geen ingevuld programma, geen dingen die moeten. Wat wel? Lekker lopen, beetje afzien, mooie gesprekken, verbinding met de natuur. We laten onstaan wat er mag ontstaan. Dat kan een één-op-één gesprek zijn, lekker samen lachen, een ritueel met de groep, een opstelling. Wat er ook maar nodig is.

Je hoeft nergens aan te denken, alles is geregeld. Je hoeft alleen maar ja te zeggen, je tas in te pakken en met me mee op avontuur te gaan.

Vragen? Bel of mail gerust: 06-52862479 / info@katriendejong.nl

Praktische informatie: 

 • Data: 16/17/18 april 2021
 • Prijs: €395,00 (BTW vrij). Inclusief slapen op de camping / welkomst koffie/thee op de boot naar Schier / begeleiding onderweg van Katrien. Exclusief boot naar Schier €17,05, maaltijden & overige drankjes, douchemuntjes).
 • Start om 09:30 in de haven van Lauwersoog. 
 • We lopen per dag waarschijnlijk wel rond de 20 kilometer. Zonder haast en kijkend naar het weer en onze behoeftes. Klinkt misschien als veel, maar is voor iedereen met een normale conditie te doen. Je lijf voelen aan het eind van de dag is part of the deal :). 
 • Je draagt je eigen bagage naar de camping, daar gaan we lopend heen, lekker struinen langs de dijk. Gaat het echt niet, dan kun je dit laten bezorgen op de camping. Tijdens de wandeltochten draag je je eigen dagrugzak met spullen en eten voor de dag.
 • In april kan het fris zijn ’s nachts dus zorg voor volgende warme spullen.
 • Wil je iets lenen, zoals een tentje, brander, etc, neem dan even contact met me op.
 • De maaltijden regel je zelf. We koken lekker buiten en je hebt dus ook een brander, pannetje etc nodig. Je kunt eten meenemen of gebruik maken van de supermarkt op Schier. We kunnen ter plekke ook gezamenlijk inkopen doen voor de lunch etc. 
 • We kamperen op Camping Seedune. Met warme douche! In het voorseizoen kun je hier niet binnen zitten, dus we zijn aangewezen op onze tentjes, tenzij de kroegen weer open zijn :).
 • Vanwege de huidige corona omstandigheden gaan we met een kleine groep, van maximaal drie deelnemers. Als het kan met meer mensen blijft de groep klein met max. vijf deelnemers. Onderweg houden we afstand als dat nog nodig is. Iedereen slaapt in een eigen tent. Mocht het zo zijn dat je vanwege symptomen of quarantaine niet mee kunt dan kun je zonder kosten annuleren. Ook als ik vanwege dezelfde omstandigheden niet meekan krijg je de betaling terug gestort.

 

” De expeditie heeft mij weer laten voelen waar het leven voor mij over gaat, en heeft mij laten voelen dat ik leef. Het was eenvoud, licht, plezier, spelen, mooie gesprekken, kracht, vuur, energie, natuur, aarde, vrijheid, verbondenheid, warmte, en dat allemaal in 31 uur. Trail magic, supergaaf!

Het was heel fijn om met 5 gelijkgestemde vrouwen op pad te zijn. Ik had altijd een beetje een aversie tegen zo’n ‘wijvenclubje’, maar het was zo anders, zo fijn. Ik heb je begeleiding als heel natuurlijk en prettig ervaren.

Katrien, je weet dat ik heel graag met jou op pad ben. Je duidelijkheid, soms een beetje confronterend (heb ik soms nodig;-)), je warmte, je enorme liefde voor de natuur en het lopen, en hoe jij mij altijd weer bij mijzelf weet te brengen. Superfijn! 

Sylvia