06-52862479 info@katriendejong.nl

Groepsactiviteiten

Buiten zijn werkt stressverlagend en zorgt voor nieuwe inspiratie!

Naast het verzorgen van individuele trajecten kun je bij mij ook terecht voor groepsactiviteiten. Denk hierbij aan stiltewandelingen, mindful wandelen, inspiratie tochten en diverse workshops. 

Naar buiten gaan is goed voor iedereen, door de verschillende werkvormen ontstaat er meer verbinding met elkaar en met de natuur om ons heen. Zeer geschikt dus om in te zetten als preventie middel, teambuilding of ter stimulering van de creativiteit.

Onderstaande een omschrijving van de verschillende mogelijkheden. 

  Groepsactiviteiten voor bedrijven

  • Preventief: burn-out en stress gerelateerde klachten nemen steeds meer toe en inmiddels is ook wetenschappelijk aangetoond dat alleen al zijn in de natuur stress verlagend werkt. Tijdens de workshops gericht op preventie neem ik kleine groepen mee de natuur in waar we vooral werken met ontspanning, stilte en mindfulness oefeningen. Licht en juist zeer effectief. Mogelijk om in te zetten tijdens de lunchpauze of voor een dagdeel. 
  • Ter inspiratie of teambuilding. Door samen buiten aan de slag te gaan kan er vanuit een nieuw perspectief naar de werksituatie gekeken worden. Ook heeft buiten zijn een positief effect op het komen bij intuïtie en het verbinden met elkaar. Door verschillende oefeningen te doen in en met de natuur kun je me een frisse blik samen weer nieuwe stappen zetten. Verschillende opties zijn mogelijk vanaf een dagdeel tot een aantal dagen met elkaar de natuur in. 

  “Samen met ons team de natuur in gaan met Katrien heeft ons erg goed gedaan. Er was eindlijk tijd en ruimte voor een goed gesprek. Juist omdat we weg waren van kantoor konden we rustig met een nieuw perspectief naar onze reorganisatie kijken.” Bert, Assen

  Met wie ga je op pad?

  Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als begeleider in de natuur houd ik van humor, ben ik helder en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

  Ik beloof je dat je na een dag buiten met mij ontspannen, zekerder en met een heldere, frisse blik weer naar huis gaat! Laat mij je helpen te luisteren naar je eigen ja's én nee's en vanuit daar keuzes te maken. Ga je mee op avontuur? 

  Pin It on Pinterest

  Share This