Bezinningsreis naar Ecuador

Ga mee op avontuur met jezelf!

Twee weken op ontdekking in de Andes.  Twee weken voor jou.
Twee weken tijd om te ontspannen, te stoppen en te ontdekken.
Tijd om kennis te maken met lokale spirituele gebruiken in combinatie met diverse coaching technieken.

Vertrekdata 2017

7 december 2017 (gegarandeerd vertrek!)

Wat levert deze bezinningsreis je op:

 • Ontspanning en tijd voor jezelf
 • Creativiteit en inspiratie.
 • Verbinding met jezelf, anderen en de natuur.
 • De kans om nieuwe keuzes te maken die echt bij je passen.
 • Meer zelfinzicht en daarmee meer zelfvertrouwen.
 • Een onvergetelijke reiservaring in één van de mooiste landen van Zuid-Amerika.
 • Inzicht in en ervaring met de lokale spirituele gebruiken van de Andes.
 • Meer rust, ruimte en vreugde in je leven.
 • Vrijheid!
Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis

Voor wie is deze bezinningsreis bedoelt?

Avontuurlijke, moedige vrouwen en mannen die er klaar voor zijn om hun hart te volgen. En houden van de natuur en wandelen! Deze reis is er voor jou als je weer verbinding wilt met jezelf, de natuur en anderen om je heen. Als je je emoties, lijf en ziel weer wilt voelen. Als je er klaar voor bent om te kiezen voor vertrouwen in plaats van angst.

Laat de controle los en gun jezelf dit avontuur! Zodat ook jij weer vol vertrouwen en met flow je eigen pad kunt lopen.

Waarom zou je dit doen met mij?

Tien jaar woon en werkervaring in Ecuador. 
Ik ken het land, de mensen, de plekken en de magie. Volop werkervaring als reisbegeleider en reisorganisator.

Katrien de Jong - Ecuador rondreis

Werkzaam en opgeleid als Outdoor Life Coach. 
En een schat aan ervaring door veel verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

En het belangrijkste van allemaal. Ik weet hoe het voelt.
Ik ben dit avontuur zelf aangegaan en doe dit nog steeds. Elke dag. Ik snap hoe moeilijk het is om stil te zijn. Ik begrijp je twijfels en angsten. Ik weet hoe het is om stoer kunt zijn van buiten, terwijl je tranen vast kunnen zitten van binnen.

En hoe ontzettende frusterend en lastig het is om geduldig te zijn. Om te ervaren hoe het is als er dingen niet gebeuren zoals jij het graag wilt. Om vertrouwen te krijgen in de flow van het leven, in jezelf. De overtuigingen waar je overheen moet stappen om écht voor jezelf te kiezen, stil te worden en te luisteren naar je eigen hart.

Ga mee op avontuur naar Ecuador en ik laat je zien en ervaren hoe de magie van de Andes, de mensen, de ceremonies en het coachen je helpen te leven vanuit je hart!

 

Praktische gegevens

Vertrekdata:  7 december 2017.
Duur van de bezinningreis:  15 dagen.
Prijs 2016: 1895,00 euro exclusief vliegticket (tickets vanaf 850,00 euro). Prijzen zijn gebaseerd op het delen van een twee of drie-persoonskamer. Wil  je liever een eigen kamer, dan is de toeslag €175,00. 
Aantal personen: maximaal 12.
Betaling: 
na je aanmelding ontvang je van mij een reserverings/intake formulier en hebben we telefonisch contact. Om je reservering definitief te maken doe je aanbetaling van 250 euro. Twee maanden voor vertrek betaal je de rest van de factuur.
Annulering: tot 60 dagen voor vertrek betaal je alleen het aanbetaalde bedrag. Binnen 60 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten het volledige bedrag. Dit in verband met de dan reeds bevestigde reserveringen. Het is dus aan te raden zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!

Inclusief:

 • Zeven overnachtingen inclusief ontbijt, lunch en diner San Clemente.
 • Vier overnachtingen inclusief ontbijt en diner Hostal Llullu Llama.
 • Een overnachting inclusief ontbijt en diner Hostal Mama Hilda.
 • Een overnachting inclusief ontbijt en diner Malinguapamba.
 • Lunch of picknick lunch op alle dagen behalve de rustdag en de dag van terugvlucht.
 • Een keer deelname aan de zweethut.
 • Welkomstceremonie en Pambamesa (traditionale picknick met lokale mensen).
 • Lokale gidsen waar nodig tijdens de wandelingen.
 • Vervoer tijdens je verblijf in Ecuador (als je eerder aankomt of later vertrekt is de heen/terug transfer naar het vliegveld voor eigen rekening).
 • Een massage en craneo sacrale behandeling.
 • Groeps- en individuele begeleiding tijdens de reis.
 • Kennismakingsochtend in Nederland.
 • Skype gesprek een maand na terugkomst.

Niet inclusief:

 • Entreegelden voor nationaal parken, natuur reservaten, spa’s, optionele massage etc.
 • Ayahuasca ceremonie (ong. 50 euro p.p. met een minimum van 3 personen)
 • Extra drankjes, snacks en/of extra opties bij ontbijt.
 • Fooi voor lokale gidsen

 

Algemene informatie bezinningsreis Ecuador.

De reis staat in het het teken van ontspanning, het land leren kennen en werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling.  Naast de beschreven activiteiten maken we gebruik van coaching methodes in de natuur om te werken aan persoonlijke vraagstukken. Er is aandacht voor het groepsproces en ruimte voor individuele coaching gesprekken.

Na aankomst in Quito vertrekken we richting het noorden waar we de eerste dagen in de inheemse gemeenschap van San Clemente zullen verblijven. Midden in de natuur op de flanken van de vulkaan de Imbabura. Hier genieten we van de omgeving en maken we kennis met de lokale spirituele gebruiken.

We reizen door naar het zuiden met openbaar vervoer, diep de Andes in naar de Quilotoa Loop. Hier verkennen we al wandelend tussen de dorpen de omgeving, waarbij we overnachten in sfeervolle hostels in Isinlivi, Chugchilan en een nachtje bij de inheemse gemeenschap Malingapamba.

Tijdens de reis is er ruimte voor het ervaren van diepgaande persoonlijke inzichten  waar jij in het dagelijks leven in Nederland wat mee kunt doen. Het is een reis waarvan je tot rust komt en dichterbij jezelf kunt zijn. Vanwege het karakter van de reis zijn het programma en de activiteiten flexibel. De opzet ligt vast, de activiteiten kunnen wijzigen naar gelang de behoeftes van de groep.

Uiteraard kun je er voor kiezen om na afloop zelf verder te reizen. Bijvoorbeeld richting de jungle of een cruise te doen naar de Galapagos Eilanden. Mocht je het fijn vinden dan kan ik een en ander voor je regelen.

Meer weten? Lees dan hier de dag tot dag omschrijving van deze Ecuador rondreis.

“De reis met Katrien naar Ecuador was voor mij een hele inspirerende en avontuurlijke ervaring die mijn leven heeft verrijkt.
De combinatie van het kennismaken met diverse bijzondere rituelen en ceremonies die je dichter bij de aarde en je eigen natuur brengen en de schitterende wandelingen in de bergen en langs indrukwekkende kratermeren maken deze reis zo uniek. Onder de fijne begeleiding van Katrien heb ik intens kunnen genieten van een bijzondere tijd voor mezelf, samen met een bijzondere groep mensen in een prachtige omgeving.”

Hans Nijboer

“Katrien, Maike en Geovanny, ik ben jullie eeuwig dankbaar voor jullie liefde, aandacht en ontzettende liefdevolle begeleiding! Jullie hebben een hele veilige en mooie omgeving gecreëerd waarin alles maar dan ook echt alles besproken kan worden zonder ongemak of schaamte. Aan jezelf werken is niet altijd even makkelijk, maar in een prachtig natuurrijk land als Ecuador met zoveel liefdevolle mensen om je heen maakt dit innerlijk proces het toch iets gemakkelijker.” Larissa Willemse

“Geweldige reis gehad. Ik heb niet alleen het land en de cultuur leren kennen, maar ook mezelf beter leren kennen. Met deze inzichten kan ik mezelf weer verder ontwikkelen. Katrien is niet alleen een goede reisleider die het land door en door kent, maar ook een goede coach en een aangenaam reisgezelschap. Ik hoop dat er meer nederlandse reisleiders zijn die je zo goed kunnen begeleiden in andere spirituele landen/werelddelen. “ André Kemper

“Wat een geweldige ervaring was het om met Katrien en de andere deelnemers Ecuador te ontdekken! Tijdens de reis zijn we niet alleen meegenomen naar de mooiste plekken van Ecuador in de natuur maar ook van binnen heb ik een ware ontdekkingsreis gemaakg. Ik kan het iedereen aanraden gewoon te gaan! Eline B.

“Ik ben zeer te spreken over de reis. En over de mensen die jij daarbij betrokken hebt om vanuit hun stuk met ons te werken. Iedereen werkt vanuit respect en liefde, dat is voelbaar. Het aanbod van spirituele activiteiten was goed. Ik vond het ook fijn dat accent in tweede week wat meer verlegd werd naar de bergen. Ik vond het ook leuk dat daar wat meer andere mensen verbleven, het even een ander sfeertje gaf. Het in de natuur zijn daar was overweldigend! Alles is voorbij gekomen. Vreugde, verdriet, verbazing, irritatie, dankbaarheid, liefde, geluk, pech, mezelf! Jij was onze steun en toeverlaat, heerlijk je kennis, je regelcapaciteit, je Spaans, je warmte, je liefde, je vertrouwen! Je deed me goed!!! Kortom niets dan lof en bewondering voor het aangaan van deze droom!” Inge Janssens

Pin It on Pinterest

Share This