06-52862479 info@katriendejong.nl

Back to Nature

Back to nature – een hele dag ruimte voor jou!

Herken jij de behoefte aan ruimte? Een behoefte aan rust en tijd voor jezelf? Eigenlijk is dat waar iedereen die bij me komt in eerste instantie het meest naar verlangt. Omdat we die ruimte en tijd nodig hebben om te kunnen ontspannen en te kunnen kijken naar ons leven en wat er zoal speelt. Vanuit die ruimte komen nieuwe oplossingen en nieuwe ideeën, je kunt je eigen ja én nee weer voelen. En vanuit daar keuzes gaan maken.

Vandaar de uitnodiging aan jou om mee te doen met Back to Nature.  Dit is één dag buiten in de natuur die gaat over ruimte. Ruimte voor jou. Zodat jij vanuit die ruimte weer rust ervaart in je hoofd en je lijf. En vanuit deze rust kunt kijken wat er nu eigenlijk speelt op je werk, in je relatie of andere levensgebieden.

En waar kun je hier nu beter mee bezig zijn dan middenin de natuur!

Tijdens Back to Nature neem ik je een dag mee:

  • Naar een mooie plek in de natuur.
  • Waar je ruimte letterlijk kunt ervaren.
  • Waar je op adem kunt komen.
  • Waar het rustig is.
  • Waar het stil is.
  • Waar je heerlijk in een hangmat mag hangen, op een bankje kunt zitten of kunt wandelen.
  • Waar jij, jij mag zijn. Met alles wat er is.

Spiegel

De natuur werkt als je spiegel vandaag en daar laat ik je in kijken. Gewoon met beide voeten op de grond. Ik help je met ontspannen door middel van eenvoudige meditatie / mindfulness oefeningen. En vanuit daar zien we wat er nodig is. Waar jij deze dag behoefte aan hebt. Alles mag, niks hoeft.  Deze dag  loop ik met je mee en laat je zien waar de twijfels in je hoofd vandaan komen, dat jij je helemaal niet hoeft te bewijzen en mag loslaten wat niet goed voor je is.

Misschien wil jij wel lekker in een hangmat liggen met een mooi uitzicht. Of wil je liever een  wandeling maken. Jij beslist. Jij voelt wat je nodig hebt. Ik kan me voorstellen dat een dag als deze best spannend is voor je. Want als je stopt, ontspant en gaat luisteren naar jezelf dan kan het zijn dat je gaat voelen. En dat is niet altijd leuk. Maar ik denk dat ook jij wel weet dat het belangrijk is dat je gaat luisteren naar je gevoel, anders was je dit waarschijnlijk niet aan het lezen. 

Praktische informatie

Hoe werkt het: Klik op ‘Ja, ik wil mee’ hieronder en kies een datum uit de lijst. Je rondt de reservering af en je krijgt van mij je factuur en een intake formulier toegestuurd.

Tijd: 10:00 – 16:00

Waar: één van de prachtige natuurgebieden in Zuid-West Drenthe: Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park Drents-Friese Wold of het Holtingerveld. Je kunt met de auto komen of ik haal je op van station Meppel of Steenwijk.

Prijs: €445,00

Inclusief: lunch, 21% btw, één op één begeleiding buiten in de natuur (ex BTW voor ZZP’ers, bedrijven en organisaties).

Tip:

  • Deze dag kun je vaak bekostigen vanuit je persoonlijke budget bij je werkgever onder het kopje loopbaancoaching of burn-out preventie. En als ondernemer is dit gewoon een investering in jezelf en dus je bedrijf. Dus je kunt de BTW aftrekken en de kosten zakelijk gebruiken.
  • Deze dag kun je ook kado geven aan iemand, je krijgt dan een mooie bon toegestuurd.
  • Liever met z’n tweeën? Geen probleem, de tweede persoon betaalt dan slechts €100,00 extra.

“Ik vond Back to Nature een bijzonder mooie ervaring. Bijzonder hoe de natuur een metafoor kan zijn voor mijn eigen leven en door actief te zijn ik meer inzicht krijgen in mijn manier van doen. Ik vond het erg plezierig om bewuster te worden van wat ik eigenlijk wil en waar ik tegen aanloop; wat me belemmert mijn hart te volgen. Tijd nemen voor mezelf, bewust stilstaan, niet te hard willen dan verlam ik. Het meest is me bijgebleven het pad waar wil ik heen en waar sta ik nu. Het snelle doorgaan, terwijl langzaam zo veel fijner voelde.” Mijke, Groningen.

Met wie ga je op pad?

Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als begeleider in de natuur houd ik van humor, ben ik helder en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

Ik beloof je dat je na een tocht buiten met mij ontspannen, zekerder en met een heldere, frisse blik weer naar huis gaat! 

Ga je mee op avontuur in de natuur?

WhatsApp chat